Αργυρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ o Ανδρέας Κεχαγιάς

Το αργυρό μετάλλιο και στην δεύτερη θέση κατάφερε να τερματίσει o αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας στο επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ της W.P.K.A.( World Pan-Amateur Kick boxing Association) που διεξήχθη από 9 εώς 13 του μηνός στο νησί της Ρόδου. Ο Κεχαγιάς έλαβε μέρος στο αγώνισμα πλήρης επαφής (Full low kick) στην κατηγορία εώς 80 κιλά ανδρών.

Η κλήρωση τον έφερε αρχικά να αγωνιστεί Παρασκευή σε προκριματικά με αθλητή από την Ιορδανία, το Σάββατο σε ημιτελική φάση με αθλητή από την Λευκορωσία και την ίδια μέρα τελικό με ελληνοκύπριο αθλητή οπού και ηττήθηκε.

Η ήττα στον τελικό,αν και ξεκίνησε δυναμικά προσπαθώντας να πάρει τον έλεγχο στην διάρκεια του αγώνα,όμως χωρίς να πιεστεί υπέπεσε σε επιπόλαιο λάθος κατεβάζοντας αρκετά χαμηλά τα χέρια του από το πρόσωπο δίνοντας την ευκαιρία στον αντιπαλό να πετύχει ένα γρήγορο δεξί κροσέ με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει στο δάπεδο του ρίνγκ, αν και ξανασηκώθηκε δεν έδειξε (βάση κανονισμού) μέχρι τα 8΄΄τα γάντια στον διαιτητή ότι μπορεί να συνεχίσει και μέτρησε ως τα 10΄΄ δίνοντας την νίκη στον αντιπαλό του.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε με την υποστιριξη του ΕΟΤ, (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) ως ο αρμόδιος εθνικός φορέας για τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας και τον δημοτικό οργανισμό πολιτισμού και αθλητισμού της Ρόδου.