Αργύρης Ντινόπουλος : Η ΝΔ η μόνη όρθια, μεγάλη πολιτική δύναμη

froyrioio

 

 

 

 

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα,και στο κατάμεστο από κόσμο «Φρούριο» των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε απόψε η πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθηνών Αργύρη Ντινόπουλο.

Στην ομιλία τουο κ. Ντινόπουλος, έστειλε το μήνυμα της ενότητας της Παράταξης ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, σε συνδυασμό με την ανάγκη πανστρατιάς όλων των στελεχών που κατά καιρούς έχουν εμπλακεί με την οργανωτική προετοιμασία και διαχείριση εκλογικών αναμετρήσεων. «Απέναντί μας», τόνισε, «στέκονται όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα! Στην πραγματικότητα πασχίζουν να τη βγάλουν από την Ευρώπη.

Φέρονται με απίστευτη αλαζονεία και ανευθυνότητα. Μας λένε ότι θέλουν να αλλάξει το Μνημόνιο. Μακάρι να ήθελαν αυτό! Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, να το επιτύχουμε όλοι μαζί. Στην πραγματικότητα, όμως, δημιουργούν ένα χειρότερο πρόβλημα…». «Εκαναν ήδη ζημιά μόνο με τις απερίσκεπτες δηλώσεις τους. Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν είχαν και την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας», κατέληξε.

Τέλος κάλεσε τους Τρικαλινούς πολίτες ό,τι και να ψήφισαν στο παρελθόν, πέρα και πάνω από κόμματα, να στηρίξουν τη δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου ελπίδας, υπευθυνότητας και δημιουργικής αντίστασης.

Παρόντες ήταν  οι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων της Ν.Δ., Ηλ. Βλαχογιάννης, Κ. Σκρέκας, Μιχ. Ταμήλος, Ν. Σακκάς, Κ. Τσουρβάκας, Ζ. Νικολάου και Λ. Παπαδημητρίου.ο πρώην υφ. Νίκος Λέγκας, Χρήστος Μιχαλάκης, Κώστας Πατέρας , Ντίνος Κοτρώνης, Κώστας Κουφογάζος, Μπουτίνας , Ζιώγκος ,Κωστούλας, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι ,Λιούτας Μαράβας κ.α.

 

.015_copy_copy_copy_copy

016_copy_copy_copy

.

018_copy_copy_copy

 

028