Αργυρίου – Γούσιου Γεωργία: Τολμώ και ζητώ την ψήφο σας !

Αγαπητοί συμπολίτες/ισσες, φίλοι και φίλες, σας ενημερώνω ότι μετά τη τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον κ. Νίκο Σακκά (Υποψήφιο Δήμαρχο με το συνδυασμό “Επανεκκίνηση ν3”), αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απόφασή μου αυτή απορρέει από την μακρoχρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά που ξεκίνησα μέσα στον εργασιακό μου χώρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων , όπου εργάζομαι ως νοσηλεύτρια επί 33 χρόνια. Με τόλμη και αγωνιστικότητα αλλά και με πείσμα για καλύτερες συνθήκες εργασίας, έδωσα το παρόν ως ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΔΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και διετέλεσα Γ. Γραμματέας και Αντιπρόεδρος για 6 χρόνια.

Συμμετείχα ενεργά στο Σύλλογο Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων ως αιρετό μέλος του Δ.Σ σε θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα και Ταμία. Στα χρόνια της πανδημίας η συνεισφορά μου στις κλινικές covid, απέδειξε τη μαχητικότητά μου και την αλληλέγγυα στάση μου προς το συνάνθρωπο.

Με όλο αυτό το φορτίο της γνώσης, της εμπειρίας, της αγωνιστικότητας και της αλληλεγγύης, τολμώ να οραματιστώ μια όμορφη πόλη και μια άνετη καθημερινότητα για τους συμπολίτες μου.

Ζητώ τη στήριξη και τη συμπαράστασή σας για να φτιάξουμε μαζί, μια ΠΟΛΗ που μας ΑΞΙΖΕΙ.

Σας Ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!