Άρχισαν από τώρα οι διεργασίες στο χώρο της Κεντροδεξιάς για τον Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων είναι ο μοναδικός Δήμος του νομού Τρικάλων, που δεν κατάφερε να τον κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία, βάφοντας «μπλε» τον χάρτη του νομού από άκρη σε άκρη.
Βέβαια το κυβερνών κόμμα κέρδισε (και πάλι) την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, αλλά είναι σίγουρο πως θα έδινε τα πάντα για να ξαναγυρίσει σε «Νεοδημακρατικά χέρια» και ο Δήμος Μετεώρων.
Αν και οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκονται ακόμη μακριά, ήδη έχουν ξεκινήσει διεργασίες, άτυπες συναντήσεις και πηγαδάκια μεταξύ ενδιαφερομένων και στελεχών της παράταξης, προκειμένου αυτή την φορά να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Για την ώρα έχει σαφές προβάδισμα ο πρώην Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Χρήστος Σινάνης, ο οποίος ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του που απορρέουν από τον θεσμικό του ρόλο, έχοντας δηλώσει ξεκάθαρα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2023.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι που έχουν εκδηλώσει, με σαφή ή λιγότερο σαφή τρόπο, την επιθυμία τους να ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου όπως είναι π.χ. ο νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας, ο γιατρός και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, ενώ άγνωστες παραμένουν προς το παρόν οι προθέσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ, οποίος και αυτός είχε διεκδικήσει τον Δήμο στις εκλογές του 2019, ως επικεφαλής «αντάρτικου» ψηφοδελτίου.
Το διάστημα ακόμα είναι μακρύ και ενδεχομένως να δούμε και να ακούσουμε πολλά ακόμη, ωστόσο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι κινήσεις όλων των «μνηστήρων», μέχρι που μπορεί να φτάσουν!