«Αρχηγική» εμφάνιση Τσακαλώτου με θετικές αναφορές στην Τρικαλινή Έλενα Παπαδοπούλου

«Αρχηγική» εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Οικονομικών, σε δηλώσεις του για την αντιμετώπιση ξεπλύματος του μαύρου χρήματος, έκανε λόγο πως για να συμβεί αυτό χρειάζεται να υπάρξει μια κυβέρνηση που να πιστεύει στον δημόσιο τομέα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, έπλεξε το εγκώμιο της στενής του συνεργάτιδας στο Υπουργείο Έλενας Παπαδοπούλου, κόρης του Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας για το θέμα ανέφερε σχετικά:

«Κάτω από την καθοδήγηση της τότε Γενικής Γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής Έλενας Παπαδοπούλου πήραμε μια πολύ μεγάλη αναγνώριση σε αυτό το κομμάτι. Και κάναμε πράγματα, όπως μητρώο διασταύρωσης τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικών στοιχείων, στρατηγικός σχεδιασμός ενάντια στη διαφθορά, ενεργοποίηση της Επιτροπής Στρατηγικής ενάντια στο Ξέπλυμα, που υπήρχε μόνο στα χαρτιά, ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων».

Λέτε να προμηνύει εξελίξεις αυτή η δήλωση Τσακαλώτου και να δούμε την κόρη του Σάκη Παπαδόπουλου υποψήφια στα Τρίκαλα αντί για τον ίδιο;