Αρχηγοί και αρχηγίσκοι κατώτεροι των περιστάσεων

bouli_3

 

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σήμερα, μετά απο 10 ημέρες συνεχών διαπραγματεύσεων και διαβουλέσεων, όπου κυριάρχησαν τα κομματικά παιχνίδια και τα λαϊκίστικα πυροτεχνήματα, ούσα η Ελλάδα ακυβέρνητη, οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων -με μεγάλη ευθύνη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα- δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν ώστε να υπάρξει κυβέρνηση στη χώρα.

Βάζοντας μπροστά το κομματικό τους συμφέρον οι πέντε αυτοί πολιτικοί άνδρες αγνόησαν το δράμα των Ελλήνων και την επικίνδυνη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα και σέρνουν την Ελλάδα εκ νέου σε κάλπες, απο τις οποίες όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις θα προκύψει νέο σκηνικό ακυβερνησίας!

Είναι πασιφανές ότι οι ηγεσίες του πολιτικού μας συστήματος είναι κατώτερες των περιστάσεων και εξελίσσονται επικίνδυνες για την διαχείριση της τύχης της πατρίδας μας. Την δύσκολη λύση καλείται να βρεί ο λαός, ο οποίος όμως πρέπει επιτέλους να επιλέξει με ψυχρή λογική, νηφαλιότητα και σοβαρότητα το μέλλον του, πριν οι δυσμενείς εξελίξεις σαρώσουν τα πάντα…

 

.parapolitika.gr