Με άψογο στυλ…. λαϊκού αοιδού ο Χρήστος Μιχαλάκης

Αν κάποιος δεν γνώριζε ούτε τον ίδιο, ούτε την ιδιότητα του, βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, άνετα θα μπορούσε να τον περάσει για …λαϊκό τραγουδιστή. Γιατί ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης το ΄χει όλο το πακέτο. Κορμοστασιά και παράστημα, βιώματα και εμπειρίες και βέβαια άψογο στυλ… ο τρόπος που εκφράζεται, ο τρόπος που κρατάει το μικρόφωνο, ο τρόπος που κλείνει τα μάτια σαν να ερμηνεύει κάποιο ερωτικό και πονεμένο τραγούδι, όλα αυτά (με λίγη φαντασία βέβαια) τον κατατάσσουν άνετα σ’ αυτό που περιγράψαμε παραπάνω….

Δεν ξέρουμε μόνο αν οι διπλανοί του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας εγκρίνουν το… ύφος και τις επιλογές του. Αλλά υποθέτουμε ότι επειδή είναι και οι δύο φίλοι του, λίαν επιεικώς θα το κάνουν.

Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν ο Χρήστος Μιχαλάκης έχει και καλή φωνή, για  να τα υποστηρίξει όλα αυτά… σίγουρα όμως έχει «φωνή» ως Αντιπεριφερειάρχης για το νομό Τρικάλων και αυτό νομίζουμε ότι είναι και το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης…