ΑΠΣ Τρίκαλα: Παπαβασιλείου – Καφρίτσας αργυρά και Καραγιάννη – Αβραμίδης χάλκινα μετάλλια

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο- Κύριακο 2-3/04/2022 στα Πορόϊα Σερρών  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων 2020 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω επτά αθλητές και αθλήτρια:

  1. ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  2. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  4. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  5. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6. ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ      ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  7. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ

Έπειτα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο Δημήτρης Παπαβασιλείου κατέκτησε την 2η  θέση στην κατηγορία των 60 kgr.

Την 2η  επίσης θέση κατάλαβε και ο Γιώργος Καφρίτσας στα 110 kgr πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Αβραμίδης στην πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιους αγώνες επέδειξε εξαιρετική απόδοση κατακτόντας την 3η θέση στα 110 kgr.

Πολύ αισιόδοξη η άριστη εμφάνιση της Λουκίας Καραγιάννη που κατέκτησε την 3η θέση στα 61 kgr (αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία).

Οι άλλοι τρεις αθλητές μας έπειτα από πολύ καλές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 9ος στα 60 kgr, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 5ος στα 71 kgr και ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 9ος στα 71 kgr.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη τέσσερα μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες, καθώς και η τρίτη θέση στην ομαδική κατάταξη. 

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και την αθλήτρια για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

 

Μπράβο !!!… αγαπητά μας παιδιά!!!

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  

 

Νίκος Τσιακάρας