ΑΠΣ Τρίκαλα: Με έντεκα αθλητές με την CSKA Σόφιας

ΕΝΤΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣτου ΑΠΣ Τρίκαλα στην προετοιμασία  του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης κεντρικής   Ελλάδας  με την CSKA   Σόφιας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ημερη κοινή προετοιμασία μεταξύ επιλεγμένων αθλητών του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης κεντρικής   Ελλάδας  με την CSKA   Σόφιας αποτελούμενη από μια πολυμελή αποστολή από 17αθλητών.

Η κοινή προετοιμασία έγινε στα πλαίσια της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία έχει κοινό χρονικό ορίζοντα και στις δύο χώρες.

Τους Βούλγαρους αθλητές  συνόδευσαν οι κ. Dimcho Dimchev, προπονητής του αθλητικού σχολείου της Σόφιας αλλά και του αγωνιστικού τμήματος της  CSKA SOFIA, ο κ.  Nikola Nikolov, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας στο αντικείμενο της  Κλασσικής Πάλης   και  ο κ. Lioudmil Todorov αντιπρόεδρος του συλλόγου CSKA SOFIA.

Από ελληνικήςπλευράςστιςπροπονήσεις έλαβανμέροςπάνω από 22 αθλητές υπό τηνεπίβλεψητωνπροπονητώντου κλιμακίου κ. ΧρήστοΚατσαρό και κ. ΔημήτριοΖαϊράκη αλλά των υπόλοιπωνσυνεργατώντους, κ. ΝίκοΤσιακάρασυντονιστή – διευθυντή του κλιμακίου, κ. ΧαρίλαοΧονδρονάσιοτεχνικό σύμβουλοτηςΕΛΟΠ, τονκ. ΚωνσταντίνοΦάλιαΑντιπρόεδροτηςΕΛΟΠ- Επόπτητου κλιμακίου και τονκ. ΒασίλειοΖήση, ιατρό του κλιμακίου.

Ξεχωριστή στιγμή στην πορεία των προπονήσεων ήταν η επίσκεψη των προπονητών της Εθνικής ομάδας της Ελευθέρας πάλης κ. ΑμιράνΚαρντάνοωφ και ΧαραλάμπουΚεσσασνίδη οι οποίο συνέδραμαν και σε προπονητικό επίπεδο.

Η παρουσία του Ολυμπιονίκη της Πάλης εξηγείται από το ενδιαφέρον του  ΑμιράνΚαρντάνωφ για το διεθνές τουρνουά και προπονητικό camp   Meteora Wrestling Academy 2022  τον προσεχή Ιούλιο (2-8/7) στα Τρίκαλα το οποίο φέτος προμηνύεται δυνατό.

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα κλήθηκαν και συμμετείχαν οι παρακάτω έντεκα αθλητές:

 1. ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 2. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 3. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 4. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
 5. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ
 7. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 8. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 9. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 10. ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
 11. ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι εμπνευστές της πρωτοβουλία αυτής  συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες και εύχονται σε όλους τους  αθλητές  καλή συνέχεια.