15 χώρες και περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες
Το 7o Meteora Wrestling Camp 2025 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!
Ένα τουρνουά γεμάτο ένταση, πάθος και εξαιρετικές εμφανίσεις από όλους τους αθλητές!
Το επίπεδο των αγώνων ήταν εντυπωσιακό, δείχνοντας το ταλέντο και τη δουλειά που γίνεται σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Μια διοργάνωση του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων.
Μια διοργάνωση θεσμό πλέον στην πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ομάδων πάλης από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες U13- U20 ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες: Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβακία, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Ισραήλ, Αρμενία, Γαλλία, Λετονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γερμανία.
Ο σύλλογός μας συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα 15 αθλητών και αθλητριών και απέδειξε πως πλέον αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη στις ηλικίες U13-U17.
Οι αθλητές μας και οι κατατάξεις τους είναι:
- ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ- 1ος
- ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- 2ος
- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- 3ος
- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ- 3ος
- ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ- 3η
- ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΒΙΒΙΑΝ- 3η
- ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ – 3η
- ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ- 4η
- ΜΕΜΤΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ- 4ος
- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- 5ος
- ΜΠΑΝΤΕΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ- 5η
- ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ- 7ος
- ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΑΛΙΚΗ- 7η
- ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- 8ος
- ΜΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΗ- 8ος
Οι Ολυμπιονίκες Arsen Julfalakyan και Amiran Karntanov μοιράστηκαν ανεκτίμητες γνώσεις, τεχνικές και εμπειρίες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι αθλητές έδειξαν ενθουσιασμό, ζήλο και δίψα για μάθηση, γεμίζοντας το ταπί με ενέργεια και πάθος για το άθλημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία και ιδιαίτερα στους Arsen Julfalakyan και Amiran Karntanov για την παρουσία τους και τη σπουδαία δουλειά τους στο camp μας.
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ενώ κάποιες αποστολές παρέμειναν στα Τρίκαλα για το επόμενο διάστημα φιλοξενούμενοι του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με κοινές προπονήσεις.
Την τελετή έναρξης επιμελήθηκε ο κος Αχιλλέας Λέρας και η ομάδα παραδοσιακών χορών ΜΕΛΙΧΟΡΟΣ.
Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές για την καθοδήγηση και τη στήριξή τους
Και του χρόνου!!!
Για τον ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
Νίκος Τσιακάρας
