Απορρόφηση των κραδασμών και συλλογικότητα στην προεκλογική περίοδο συζητήθηκαν σε σύσκεψη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη στελεχών πραγματοποιήθηκε τοι βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, στην οποία συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΝΕ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής αυτού Χρήστος Μπάτζιος, ο νυν Βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ψηφοδελτίου του κόμματος.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalaIN.gr, αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η απορρόφηση των κραδασμών στους κύκλους του κόμματος, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου και τον αποκλεισμό του Γιώργου Τσιάκαλου και η διάθεση για εξωστρέφεια, με την προβολή των θέσεων και απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ στις πλατιές μάζες της κοινωνίας.

Επιπλέον εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα, ήταν η έννοια της συλλογικότητας μεταξύ των υποψηφίων Βουλευτών στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, που σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να τηρήσουν κάποιο συλλογικό και ομαδικό χαρακτήρα στην προεκλογική τους τακτική, με κοινές περιοδείες σε χωριά του νομού, κοινά φυλλάδια και άλλο προεκλογικό υλικό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να κινηθεί κάποιες φορές και κατά μόνας.

Ήδη στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ όλα τα στελέχη έχουν σηκωμένα τα μανίκια, ενώ επικρατεί αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα του κόμματος, καθώς εκτιμούν πως οι πολίτες εγκαταλείπουν μαζικά τη Νέα Δημοκρατία και έρχονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα περισσότερα νοικοκυριά δεν μπορούν πλέον να τα βγάλουν πέρα με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που επικρατεί στην αγορά.