Αποκτά δυναμική η υποψηφιότητα της Λένας Χαλβατζά στην Φαρκαδόνα

Γέμισε ασφυκτικά το κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» στην Φαρκαδόνα, η υποψήφια Δήμαρχος Λένα Χαλβατζά στην πρώτη της επίσημη προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ του Σαββάτου, γεγονός που δείχνει περίτρανα ότι η δυναμική της αποκτά ιδιαίτερη δυναμική σε όλη την περιοχή.

Παρουσία στην συγκέντρωση, όπου η υποψήφια Δήμαρχος Λένα Χαλβατζά, παρουσίασε τοις υποψηφίους, αλλά και τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού της «Ο Τόπος μας Αύριο» Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση»,έδωσαν δεκάδες τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ.., όπως και πλήθος πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας.

Την Λένα Χαλβατζά προλόγισε  ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Μιζάκης, μιλώντας με θερμά λόγια για την προσωπικότητα της υποψηφίας δημάρχου.

«Με τη δύναμη της ψήφου σας, θα δώσουμε πνοή σε κάθε χωριό του τόπου μας για κάθε δημότη, θα αναγεννήσουμε τον τόπο που αγαπάμε, ώστε να είναι ικανός να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες των παιδιών μας. Μπορούμε να το κάνουμε! Έχουμε τη γνώση, έχουμε την όρεξη, έχουμε ιδέες και αξίες αδιαπραγμάτευτες. Ήρθε η ώρα για το νέο, το άφθαρτο, το ζωντανό, το παραγωγικό, το δημοκρατικό!», τόνισε η Λένα Χαλβατζά .