Αποκάλυψη για τη Πισπιρίγκου: Ζήτησε άνθρωπο για να κάνει κακό στον Μάνο

Εργαζόμενος στη φύλαξη υψηλών προσώπων μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 για τις συναντήσεις του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της», τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο άνδρας, που μίλησε στον ANT1 υπό καθεστώς ανωνυμίας, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές. Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της κόρης της, ενώ ρώτησε αν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών «σπάει» μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με τη μητέρα που κατηγορείται για παιδοκτονία, του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα». Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους.

Ακόμη, ο ίδιος υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου του είπε «αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου», αναφερόμενη στον Μάνο Δασκαλάκη. «Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε ο άνδρας της φύλαξης, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

fimotro.gr