Απογευματινή ποδηλατάδα από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Με πολύ κέφι και περισσότερη αγάπη για το περιβάλλον και το ποδήλατο, τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ διοργάνωσαν και φέτος την καλοκαιρινή τους  ποδηλατοβόλτα.

 Έτσι λοιπόν  το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024 εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν με τα ποδήλατά τους στους δρόμους  της όμορφης πόλης μας.

Η εκκίνηση δόθηκε από τις δομές μας και κατόπιν μέσω της πλατείας Εθνικής Αντίστασης σε μια διαδρομή 8 χλμ. οι μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες απόλαυσαν τη φύση και τη βόλτα.  

Η αποστολή των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων είναι η αύξηση της δημιουργίας, της κριτικής σκέψης, της κοινωνικοποίησης, της ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων και της δημιουργικής ψυχαγωγίας των παιδιών.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Τρικάλων καθώς και την Δημοτική Αστυνομία για την πολύτιμη βοήθεια και  την εξαιρετική οργάνωση του δύσκολου έργου που είχαν να διαχειριστούν.

Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία ΠΛΑΚΩΝΑΣ για την βοήθεια και την υποστήριξη που μας παρείχε τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της ποδηλατάδας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού δημιουργούμε όλοι μαζί δεσμούς ζωής…