«Απόδραση» με νίκη από το Κηπάκι

Το γκολ του Γιώργου Γραβάνη στο 37ο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό για ν’ “αποδράσει” η ομάδα της Καλαμπάκας από την δύσκολη έδρα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος ΑΕ Τρικάλων, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

 

meteora_ao

Η ομάδα των Μετεώρων πέτυχε μια τεράστια βαθμολογικά νίκη που τις δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Μπορεί την 6η αγωνιστική να «στραβοπάτησε» στην έδρα της λόγω κάκιστης εμφάνισης, αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΤ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και με καλή και έξυπνη παρουσία αμυντικά στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, το οποίο την διατήρησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έναντι 16 της πρωτοπόρου ΑΕΤ και 14 του τρίτου Φλαμουλίου.

 

Στόχος των παικτών των Μετεώρων είναι η καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και η συγκομιδή βαθμών.

Απόλυτη επίσης είναι η ικανοποίηση από πλευράς των Μετεώρων για την διαιτησία του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Πάντου και των βοηθών του Νιώτη και Μπαιρακτάρης, αλλά και για την φιλοξενία από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας την οποία και ευχαριστούν.