…αποχαιρετίσαμε την Καλαμπάκα!

DSC01003

Την Κυριακή (13 Ιουλίου) το βράδυ σε έντονα φορτισμένο κλίμα οι ζωγράφοι που συμμετείχαμε στη 2η Εικαστική Έκθεση στη «σκιά των Μετεώρων» μαζέψαμε τα έργα μας και αποχαιρετίσαμε την Καλαμπάκα!

Για μια ακόμα φορά στον ίδιο χώρο! Ξεκινήσαμε στις 6 Ιουλίου και η ανταπόκριση του κοινού όλες τις μέρες ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα των μικρών μας φίλων, που έγιναν καθημερινοί θαμώνες της έκθεσης.

Η παρουσία των παιδιών σ’ αυτή την έκθεση, οι ερωτήσεις τους, το ενδιαφέρον τους να μάθουν από μας, ο ενθουσιασμός τους να ζωγραφίσουν και να φέρουν τις ζωγραφιές τους στην έκθεση, και μάλιστα σε περίοδο διακοπών, είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Αν, λοιπόν, η περυσινή πρώτη μας έκθεση μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε με το φιλότεχνο κοινό της Καλαμπάκας, η δεύτερη θεμελιώνει πλέον μια σχέση κι έτσι τώρα αισθανόμαστε ότι έχουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους που θα μας περιμένουν κι έχουμε την ευθύνη να τους ευχαριστήσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους,

DSC01047

Τώρα που κι αυτή η εκδήλωση έφτασε στο τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της, πρώτα και κύρια

· τον Δήμο Καλαμπάκας, υπό την Αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε, για την εξαιρετική φιλοξενία στην υπέροχη αίθουσα της «Νίτσας Λιάπη».
· προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Σακελλαρίου και τον Αντιδήμαρχο Ηρακλή Αλμπάνη για την ευαισθησία, την οποία επέδειξαν και την υποστήριξη, με την οποία μας περιέβαλαν και πέρυσι και φέτος.
· Ευχαριστούμε ακόμα τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Άρχοντες για την επίσκεψή τους στην έκθεση και ευελπιστούμε να τύχουμε της ίδιας φροντίδας και υποστήριξης.
· τα Μέσα Ενημέρωσης (ραδιόφωνο και εφημερίδες έντυπες και ηλεκτρονικές) της Καλαμπάκας για την εξαιρετική κάλυψη και προβολή της έκθεσης με συχνές αναφορές, κείμενα και πολλές φωτογραφίες, αλλά και καλές ανταποκρίσεις προς τις εφημερίδες των Τρικάλων. Συνέβαλαν ουσιαστικά στην καλή ενημέρωση του κοινού και κατά συνέπεια στην επιτυχία της έκθεσης.

· Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Καλαμπακιώτες, φίλους μας πλέον, που επισκέφθηκαν την έκθεση, σχολίασαν τις δημιουργίες μας, συζήτησαν μαζί μας, μας φόρτισαν θετικά και μας ενθάρρυναν να ερχόμαστε κάθε χρόνο στην πόλη τους. Ήταν τιμή και μεγάλη χαρά για μας να τους έχουμε κοντά μας και υποσχόμαστε ότι και του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ με ακόμα καλύτερες εμπνεύσεις και ποιοτικότερες δημιουργίες.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι!

.