Από το τρακτέρ στο…μηχανάκι ο Σωτήρης Χατζηγάκης

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο εκ των κορυφαίων πολιτικών εκπροσώπων αυτού του τόπου, τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής και Υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρης Χατζηγάκης.

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 ως Υπουργό Γεωργίας, τον είδαμε και τον καμαρώσαμε πάνω στα τρακτέρ των αγροτών, σε μια συμβολική του κίνηση να αναφωνεί «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά», μια φράση του που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία και να τον ακολουθεί ακόμα μέχρι σήμερα.

Τώρα το είδαμε κι αυτό….είδαμε τον Σωτήρη Χατζηγάκη…δικάβαλο επάνω στο μηχανάκι, να αφήνεται στα σίγουρα και έμπειρα χέρια του στενού συνεργάτη του γιού του Μικέλη, Βαγγέλη Αργυρίου, να κατευθύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Το προτιμώ, γιατί είναι γρήγορο, οικονομικό και κυρίως πας στη δουλειά σου πολύ νωρίτερα, αποφεύγοντας το κυκλοφοριακό» φέρεται να δηλώνει ο Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος μας διδάσκει πως ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και πίσω πίσω, για να αλλάξει ο άνθρωπος συνήθειες.

Πάντως αυτή η εμφάνιση του τέως Αντιπροέδρου της Βουλής και Υπουργού δεν θα πρέπει να μας ξενίζει διόλου. Που να τον δείτε και με φόρμες στον Άη Γιώργη, να καταπίνει σαν…στραγάλια τα χιλιόμετρα. Αποφασισμένος για όλα ακόμα και τώρα!