Από το πολύ αλκοόλ, ξέχασε το… όνομά του!

poto 12128

Μία άλλη εκδοχή της… κρητικής φιλοξενίας γνώρισε 29χρονος Ρώσος, ο οποίος κάνει διακοπές με τους γονείς του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Ο νεαρός τουρίστας αποφάσισε να κάνει «ντόλτσε βίτα» στα μπαρ της περιοχής, όμως από το πολύ αλκοόλ, ξέχασε και το όνομα του.

Ξημερώματα της Δευτέρας εντοπίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Χερσονήσου σαν χαμένος. Διερχόμενοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μάταια όμως. Ο 29χρονος ψέλλιζε κάποιες κουβέντες στα ρώσικα, παραπατούσε από το μεθύσι, έπεφτε, σηκωνόταν, δεν ήξερε ποιο δρόμο να ακολουθήσει, ούτε καν το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πολίτες βλέποντας ότι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Τον 29χρονο παρέλαβε περιπολικό που τον μετέφερε στο Τμήμα. Αστυνομικοί προσπάθησαν να συνεννοηθούν μαζί του, όμως η προσπάθεια τους ήταν αδιέξοδη.

Ο νεαρός ήταν πιωμένος στο …διάστημα. Έτσι αποφάσισαν να τον «φιλοξενήσουν» για μερικές ώρες. Τον έβαλαν να κοιμηθεί και όταν πλέον ξύπνησε, ο 29χρονος έδειχνε να συνέρχεται. Με τα πολλά, αστυνομικοί βρήκαν το ξενοδοχείο του, αναζήτησαν τους γονείς του, τους ενημέρωσαν και τον παρέλαβαν. Ο 29χρονος φεύγοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την ιδιότυπη φιλοξενία, λέγοντας τους «σπασίμπα».

Πηγή: cretalive.gr / imerisia.gr

.