Από τις βασικές επιλογές του Δημήτρη Παπαστεργίου η Ευαγγελία Κοσβύρα

Οι επιλογές του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου μέχρι σήμερα, τον έχουν δικαιώσει, αν κρίνει κανείς από τη μεταμόρφωση της πόλης μας τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου της πόλης μας μαζί με την ομάδα του.

Η υποψηφιότητα της Αστυνομικού και Οικονομολόγου Ευαγγελίας Κοσβύρα φαίνεται να είναι άλλη μία σωστή επιλογή του Δημάρχου, αφού είναι μία νέα γυναίκα με πολλή όρεξη και διάθεση να προσφέρει στα κοινά και να συνεισφέρει στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Η Ευαγγελία αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές,ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Τρικκαίων, στοχεύοντας κυρίως σε δύο άξονες, αυτούς που γνωρίζει και καλύτερα ώστε να είναι αποτελεσματική σε περίπτωση που εκλεγεί. Ο πρώτος άξονας είναι η ασφάλεια των πολιτών αλλά και η περιουσία αυτών. Η εμπειρία της μετά από 15 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, της επιτρέπει τόσο να αναβαθμίσει το ρόλο της Δημοτικής Αστυνομίας προς αυτήν την κατεύθυνση, όσο και να προτείνει νέες ιδέες που θα καταστήσουν την πόλη  ασφαλέστερη. Ο δεύτερος άξονας είναι η βελτίωση των υποδομών της πόλης γενικότερα και κυρίως αυτών που αφορούν την άθληση και την ευεξία (αθλητικά κέντρα, πάρκα, ποδηλατόδρομοι) αφού η ίδια ως δρομέας γνωρίζει τα οφέλη τους.

Η Ευαγγελία Κοσβύρα ήρθε στην ομάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου για να δώσει τη φρέσκια ματιά που έχουν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, υποσχόμενη, αν οι συμπολίτες της της κάνουν την τιμή να την εκλέξουν, να ανταποκριθεί πλήρως στους άξονες που έθεσε ως στόχους της αλλά και όπου αλλού της ζητηθεί.