Από τα παράξενα παιχνίδια που παίζει καμιά φορά η μοίρα…

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το trikalaIN.gr είναι τραβηγμένη μόλις λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα την προηγούμενη Δευτέρα 25 Μαΐου, κατά την άτυπη γιορτή λήξης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τον «Άρη» Αγίας Μονής, στο γήπεδο της ομάδας.

Είναι όμως και μια μέρα, όπου τίποτα δεν προμήνυε πως την επομένη κιόλας, το μέλος της διοίκησης της ομάδας Βασίλης Χλέκος, που εικονίζεται στην άκρη δεξιά, θα υποστεί ένα οξύτατο καρδιακό επεισόδιο που θα του κοστίσει την ζωή λίγες μέρες αργότερα, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της ομάδας και όλης της συνοικίας. Από τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η μοίρα πολλές φορές στην ζωή μας και είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις αν είναι αλήθεια ή ψέμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο στιγμιότυπο εκτός από τους Τάκη ΠαζαΪτη και Θόδωρο Σπανό, που υπήρξαν παίκτες του «Άρη» επί σειρά ετών στο παρελθόν, εικονίζονται ακόμα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας Γιάννης Κουτσιβέτας, Γιώργος Ράπτης,  Άκης Καλαμποκίνης, Νεκτάριος Κατσιμάνης, Σάκης Καρατάσιος και ο προπονητής Ρούλης Ζήκος.