Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης εγκύου, αλλά υπάρχει κι αρκετή οργή, καθώς υπάρχουν παράπονα για τη λειτουργία του Κέντρο Υγείας Κατούνας, καθώς είναι ανοιχτό μόνο οκτώ ώρες την ημέρα.

«Μετά τις 2 το μεσημέρι απλά περιμένουμε να πεθάνουμε . Ντροπή και στην 6η ΥΠΕ που δεν επισκέφθηκε ούτε μια φορά το κέντρο υγείας Κατουνας και που ποτέ δεν μετέφερε το δίκαιο αίτημα μας στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook η Αφροδίτης Μπουμπούλη, πολιτεύτριας της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ παρόμοιο σχόλιο ήρθε κι από έναν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο θάνατος της 30χρονης εγκύου αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή, ενώ ο άντρας της την αποχαιρέτησε με το εξής συγκλονιστικό μήνυμα: «Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:30 π.μ. Στην κηδεία επιτρέπεται η παρουσία μόνο των στενών συγγενών της εκλιπούσας.