Απίστευτο: Νονά ζητάει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της!

Αγωγή εναντίον των κουμπάρων της, ζητώντας να πάρει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της κατέθεσε μία νονά ενώπιον του πλημμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο σταυρός είναι από λευκόχρυσο, διακοσμημένος με διαμάντια αξίας 1.300 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην αγωγή της, το Μυστήριο της Βάπτισης τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Η ενάγουσα υποστηρίζει ότι διάλεξε τα καλύτερα ρούχα και παπούτσια και ό,τι άλλο απαιτείται για τη βάπτιση χωρίς να υπολογίσει το οικονομικό κόστος.

Η νονά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» είχε ζητήσει από τους γονείς του παιδιού να υπογράψουν σύμβαση δωρεάς του σταυρού. Μετά το μυστήριο, όπως αναφέρεται στην αγωγή, πήγαν να φάνε σε ένα εστιατόριο που είχαν επιλέξει οι γονείς. Πριν φύγουν, συμφώνησαν να τηρήσουν το έθιμο και η νονά να πάει μαζί με το βαφτιστήρι της στις τρεις πρώτες μέρες που θα λάβει τη Θεία Κοινωνία. Όταν όμως έγινε αυτό και πήγαν στην εκκλησία για να κοινωνήσει το παιδί, οι γονείς έκαναν ότι δεν είδαν τη νονά! Όταν τους ρώτησε γιατί δεν την άφησαν να είναι παρούσα, εκείνοι, όπως υποστηρίζει η νονά, απάντησαν με αδιαφορία και αγνωμοσύνη ότι δεν την είδαν. Έπειτα έκοψαν κάθε επαφή μαζί της, δεν της απαντούσαν στα τηλέφωνα, δείχνοντας ότι δε θέλουν να έχει επαφές με το βαφτιστήρι της.

reader.gr