Απέραντο κράτος και χρέος πασοκικά κατορθώματα!..

debt

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποτε θα πρέπει να βγει η Νέα Δημοκρατία και να τρίψει στα μούτρα των φανατισμένων Πασόκων τα πραγματικά και αδιάσειστα στοιχεία για τις ενέργειες που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα!..
…Και αυτή η ελληνική κακοδαιμονία αρχίζει από το 1981 με πρωταγωνιστή τον άρχοντα του λαϊκισμού Ανδρέα Παπανδρέου!..
***
ΑΣ αρχίσουμε από το δυσβάσταχτο χρέος. Που με περισσή αφέλεια (αλλά και κακοπιστία) πρωθυπουργός και υπουργοί λένε και ξαναλένε ότι το δημιούργησε η κυβέρνηση της… Ν.Δ.!!!
(ΚΑΤ’ αρχήν, από τη Μεταπολίτευση και μετά το χρέος ήταν μόλις 335 εκατομμύρια ευρώ… Και σήμερα έχει αυξηθεί κατά ΧΙΛΙΕΣ φορές και πάνω, φθάνοντας στα 350 δισεκατομμύρια!!!
Και το συγκλονιστικότερο: Αυτή η τεράστια αύξηση του χρέους έγινε κατά 80% από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου. Και από τον διάδοχό του Κ. Σημίτη!!!
***
ΚΑΙ ερχόμαστε τώρα, εκτός από τη διόγκωση του ΧΡΕΟΥΣ, στη διόγκωση του κράτους…
Την ώρα που ο Ανδρέας μοίραζε ξένα λεφτά για να εξαγοράζει ψήφους («Τσοβόλα, δώσ’ τα όλα» κ.λπ.) διόριζε αφειδώς, με σημειώματα της «Κλαδικής» οπαδούς του στο Δημόσιο…
(…Μέσα στη δεκαετία του ’80 οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου φόρτωσαν στο κράτος πάνω από ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ημετέρους»!
ΕΤΣΙ διογκώθηκε και το κράτος, που σήμερα αγωνίζονται απεγνωσμένα να το περιορίσουν – μαζί με τις άσκοπες δαπάνες του!..
***
ΤΟ πόσο αντιεπικοινωνιακή υπήρξε η μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη φάνηκε όταν έγινε κυβέρνηση το 2004.
Ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, και ιδίως την προεκλογική περίοδο, προσέλαβε πάνω από 200.000 συμβασιούχους.
Οταν έγινε κυβέρνηση η Ν.Δ., κανονικά ο Κώστας Καραμανλής έπρεπε να στείλει όλον αυτό τον συρφετό των συμβασιούχων στα σπίτια τους…
Στο πλαίσιο όμως της αρχής της «ήπιας προσαρμογής» (που πίστευε ο Κ. Καραμανλής) όχι μόνο δεν τους απέλυσαν, αλλά τους μονιμοποίησαν!!!
***
ΚΑΙ τώρα το απίστευτο: Το αδίστακτο ΠΑΣΟΚ αυτές τις 200.000 των συμβασιούχων «πρασινοφρουρών» τις χρέωσε ως… προσλήψεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή!!!
***
ΤΑ παραπάνω αποτελούν αδιάσειστα ντοκουμέντα και αιτίες της σημερινής μας χρεοκοπίας…
…Δεν θα έπρεπε όμως να τα γνωστοποιεί με τυμπανοκρουσίες η Ν.Δ., αντί να την κατηγορούν ότι για όλα φταίει αυτή;

Αδέσμευτος Τύπος