Απάντηση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων στη ΔΑΚΕ

Κύριοι της ΔΑΚΕ ηρεμήστε. Ότι γράψαμε στην ανακοίνωση μας, ειπώθηκαν προχθές στην απεργία του ιατρικού κόσμου! Αυτή λοιπόν την δραστηριοποίηση στο να απαντάτε στην Ο.Μ., καλό θα ήταν να την είχατε κι αλλού!

1.Όλοι μας είμαστε παρόντες στο νοσοκομείο και μάλιστα σε θέσεις πρώτης γραμμής, αφού οι «δικοί» σας έχουν άλλες δουλειές! Και μη συνηθίζοντας να απουσιάζουμε με αναρρωτικές άδειες 3 χρόνων!

2.Οι κλίνες της ΜΕΘ για να μαθαίνετε ήταν 11 και το καλοκαίρι του 2019 μειώθηκαν χωρίς απόφαση Δ.Σ, και όσες δωρίστηκαν είναι στοιβαγμένες, αφού δεν υπάρχουν γιατροί.

3.Τα ΤΕΠ δεν λειτουργούν γιατί οι γιατροί που διορίστηκαν για αυτά υπηρετούν σε άλλα τμήματα χωρίς αποφάσεις παράνομα!

4.Για το υλικό σας προκαλούμε να ρωτήσετε τους συναδέλφους!

5.Για το Ακτινολογικό η ανησυχία δεν είναι μόνο δική μας, οι πολίτες ανησυχούν, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε μαγνητικές μαστογραφίες.

6.Συμφωνειτε ότι οι ασθενείς εξετάζονται στην είσοδο του νοσοκομείου κι αυτό δηλώνει ότι όντως δεν υφίσταται κατάλληλος χώρος …(πέρασαν μήνες)

7.Για τα ασανσέρ μην πιπιλίζετε την καραμέλα της πιστοποίησης ,απ’ όσο γνωρίζουμε αντικατάσταση ανταλλακτικού χρειάζεται!

Υ. Σ. Για την εξουσία που αναφέρεστε …κοιτάξτε στον καθρέφτη …κι αφήστε εμάς.. Χρησιμοποιείστε λοιπόν την «παρέα» σας με την εξουσία για το καλό του νοσοκομείου και όχι μόνο για αποκατάσταση των ημετέρων …!! και των προσωπικών επιδιώξεων.. Και μια συμβουλή. Αφουγκραστείτε και μην παρασύρεστε από όσους σας βάζουν στο τρυπάκι της δικής τους εμπάθειας. Ζητάμε δε συγγνώμη από τη γραμματειακή υποστήριξη της ΔΑΚΕ που την αναγκάζουμε να προσπαθεί να απαντήσει και να αφήσει άλλα καθήκοντα.