Απάντηση με αιχμές σε Σκρέκα από τον Ταμήλο

tamilos-dium

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά την ένταξη του τμήματος «Λαμία – Ξυνιάδα» του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομών – Μεταφορών , «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και το ….ξεμπλοκάρισμα της ένταξης του οδικού έργου, από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, έχουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Η σχετική ανακοίνωση ένταξης του οδικού τμήματος «Λαμία – Ξυνιάδα» έγινε από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2014, στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με τη συμμετοχή των βουλευτών της Ν.Δ. από τη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τη Δυτική Μακεδονία.

Η σύσκεψη αυτή που πραγματοποιήθηκε, ύστερα πρωτοβουλία των βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Ταλιαδούρου και Ταμήλου σε συνέχεια της ερώτησης που υποβλήθηκε προς τον Πρωθυπουργό μέσω της Βουλής και στην οποία σύσκεψη συμμετείχε και ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Στη σύσκεψη αυτή, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Υπουργό Υποδομών η ένταξη της κατασκευής του τμήματος «Λαμία – Ξυνιάδα» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομών – Μεταφορών, με προϋπολογισμό 310 εκατ. €.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους προκειμένου να ενταχθεί άμεσα το τρίτο οδικό τμήμα «Τρικάλων – Εγναντίας Οδού» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί στο σύνολό του, ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ε – 65 όπως έχει ψηφιστεί στη Βουλή, τον Νοέμβριο του 2013.

syskeci e65

.