Απάντηση Ηλία Βλαχογιάννη σε δημοσιεύματα για απένταξη έργων

blaxogiannis_hlias

 

 

 

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και ειδησεογραφικών site των Τρικάλωνπου κάνουν λόγο για απένταξη έργων στο Νομό μας πριν το 2010, θα πρέπει να τονίσω και να ξεκαθαρίσω για το χρονικό διάστημα που μου αναλογεί τα ακόλουθα.

Από τη λίστα των 82 έργων μόνο τα τρία αφορούν την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τα οποία έχουν υλοποιηθεί και εξοφληθεί.

Καταφέραμε να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε μια σειρά έργων στο Νομό Τρικάλων κάτι που έχει εκτιμηθεί από τον τρικαλινό λαό. Δημοσιεύματα σαν τα παραπάνω θεωρώ ότι είναι λόγω έλλειψης πληροφόρησης και τίποτα περισσότερο.

 

 

.

 

 

.

Απάντηση του  trikalaIN

Επειδή  τα εγκαίνια και οι εντάξεις έργων  έχουν πολλούς «πατεράδες» , οι απεντάξεις και οι  μη υλοποιήσεις έργων είναι … «ορφανές» επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία δεν τα κατεβάσαμε από το κεφάλι μας.

Η λίστα με τα απενταγμένα (ανενεργά) έργα των ΟΤΑ κάθε Περιφέρειας  επισυνάπτεται στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ Β499Φ-5Φ9) του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Μωραΐτη,  στον οποίο και θα πρέπει να απευθυνθεί ο κ. Βλαχογιάννης.

Οι λόγοι απένταξης αναφέρονται στην ίδια απόφαση.

Από την λίστα αυτή προκύπτει ότι από τα 452 έργα των ΟΤΑ της Θεσσαλίας, τα 82 (όχι και λίγα) αφορούν το  νομό μας .

 

 

 

.

 

.