ΑΟΤ και φίλαθλος κόσμος χέρι χέρι

aot kerkida

Μέσα στον… καύσωνα η προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια φιλόδοξη ομάδα για τις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζονται από την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Χάρης Κουτσούρης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να μοχθούν αυθημερόν για να δημιουργήσουν μια ομάδα που αρμόζει στην δυναμική και την ιστορία των Τρικάλων. Βέβαια σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές η βοήθεια των φιλάθλων είναι πολύτιμη.

Είναι γνωστό ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος για την ΠΑΕ πέρα από την… αγάπη των φιλάθλων. Έτσι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι πολύτιμη και σίγουρα θα πιάσει τόπο για καλό σκοπό!

Τα εισιτήρια που θα είναι στο χώρο των επισήμων θα έχουν τη τιμή των 250 ευρώ και όπως είναι λογικό απευθύνεται κυρίως στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα που έχουν την οικονομική επιφάνεια να στηρίξουν με το κάτι παραπάνω την ομάδα.

Η φιλολαϊκή επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα φαίνεται στη τιμή των εισιτήριων διαρκείας στην σκεπαστή.

Και αυτό διότι με 100 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας! Να τονίσουμε ότι η τιμή αυτή θα διαρκέσει από 13 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου. Από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 120 ευρώ.

Ακόμη πιο φτηνό θα είναι το εισιτήριο διαρκείας στην απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα. Εκεί η τιμή, για τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι στα 70 ευρώ, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 90 ευρώ.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τις τιμές για τα οικογενειακά διαρκείας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ, Απόλλωνος 5, στον 1ο όροφο, ώρες γραφείου. Και στο τηλέφωνο 2431302822.

.