ΑΟΤ Α΄-Σαράγια (Ακαδημία 1) 1-1

PA3157580439

Για την 4η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος , ο ΑΟΤ Α΄υποδέχθηκε στο γήπεδο Φλαμουλίου, τα Σαράγια(Ακαδημία1). Πολύ καλό ματς από τα παιδιά των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αν και οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος του αγώνα έχασαν ευκαιρίες να πάρουν και τη νίκη.

Ευκαιρία για δεύτερο γκολ είχαν και οι παίδες του ΑΟΤ προς το τέλος του αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι ισόρροπο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το καλύτερο. Προηγήθηκε η ομάδα των Σαραγίων ( Ακαδημία1) με γκολ του Ροκά μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 16΄, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ. Ισοφάρισε η ομάδα του ΑΟΤ Α΄στο 58΄ όταν μετά από φάουλ από αριστερά ο Γκάτης στην προσπάθεια να διώξει έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΑΟΤ Α΄( Δ. Σαργιώτης) : Αγγέλης, Σταμάτης, Σκαρλέας, Δρόσος, Παπαζήσης, Τζάρντο, Ζαϊμι. Κογιάννης, Τσιρογιάννης, Πολύμερος, Γκούμας.
Έπαιξαν και οι : Παπαχρήστος, Οικονόμου, Σαργιώτης, Καρράς, Τσάτσος, Σαμαράς.

Σαράγια-Ακαδημία 1( Δημητρός-Τσιαφίτσας) : Φασούλας, Σακκομήτρος, Νάκος, Παπακωνσταντίνου, Πιστάλης, Τσιόκας, Γκάτης, Καλιακούδας, Γκουζιώτης, Ροκκάς, Σαπουνάς.
Έπαιξαν και οι : Τσόγιας, Τεντολούρης, Λιάνας, Παπαγιάννης, Ντόντα, Παπαντάλιας.
Διαιτητές: Mπαλάς-Τασιόπουλος-Ζιούτος

 

.