ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005 – Πρωταθλητές στην Κ14 η ακαδημία

Πρωταθλητές στην Κ14 η ακαδημίας μας!! Τα παιδιά μας με προπονητή τον Γκαραγκάνη Γιώργο επισφράγισαν την εξαιρετική τους χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα χθες στη Φήκη με αντίπαλο την ομάδα του Πύργου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα μας καθώς στα πρώτα 10′ η ομάδα είχε σκοράρει ήδη ένα γκολ με τον Ζήκο και είχε άλλες 2 κλασσικές ευκαιρίες. Ο Πύργος όμως σε μία αντεπίθεση σκόραρε και έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας.

Με το ημίχρονο στο 1-1 τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να τελειώσουν το παιχνίδι μετά το αρχικό μούδιασμα της ισοφάρισης. Με ένα ακόμα γκολ του Ζήκου και ένα του Παλατζά φέραμε το σκορ στο 3-1 αλλά ο Πύργος έφερε ξανά το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής κάνοντας το 3-2. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ζήκος ολοκλήρωσε το Χατ – Τρικ και επισφράγισε το πρωτάθλημα που αντικειμενικά αξίζαμε κάνοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα σε κανονική περίοδο και νοκ άουτ έκανε το καταπληκτικό 11/11 σκοράροντας 57 φορές ενώ δεχτήκαμε μόλις 4 γκολ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας αλλά και στα παιδιά του Πύργου για έναν εξαιρετικό τελικό.

Η ακαδημία μας συνεχίζει να στοχεύει ψηλά κάνοντας αυτό που κάνει χρόνια με μεράκι και επιστημονικό υπόβαθρο , δουλεύοντας με τα υψηλότερα ποδοσφαιρικά πρότυπα! Το πρωτάθλημα σύσσωμη η οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων το αφιερώνουμε στον Αποστόλη μας!