Αντώνης Σαμαράς από τα Τρίκαλα: Υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα αρκεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής

P6250853

Στα Τρίκαλα βρίσκεται από χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, για να παραστεί στο 31ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων που αφού είχε χθες το βράδυ επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στο νομό, σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Πύλης, πριν ανηφορίσει για τα Περτουλιώτικα λιβάδια για να παραστεί στο 31ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων.

Στο Δημαρχείο Πύλης, ο κ. Σαμαράς, παρουσία Βουλευτών της Ν.Δ και πολιτευτών από όλη την Θεσσαλία, έκανε λόγο για «παραμελημένη Δυτική Θεσσαλία», Την ανάγκη να υπάρξει μια διαφορετική οικονομική πολιτική που δεν θα βασίζεται στην υπέρμετρη φορολογία

Επεσήμανε πως υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα αρκεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής.

Υπάρχει ένα καλύτερο αύριο. Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίζω σε όλη την Ελλάδα είναι η κατήφεια, είναι η αίσθηση της κατάθλιψης, είναι αυτό το οποίο δεν συνάδει , δεν πάει με τους Έλληνες. Αυτό πρέπει να ανατραπεί και την ελπίδα, την δίνεις μόνο όταν έχεις συγκεκριμένα , χαραγμένα με σοβαρότητα στοιχεία μιας διαφορετικής πολιτικής, η οποία ταυτόχρονα αναγνωρίζει το μεγάλο πρόβλημα» τόνισε στην παρέμβασή του ο Πρόεδρος της ΝΔ .

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε στην Ευρώπη επισημαίνοντας πως περιέγραψε μια πραγματικότητα » η οποία για παράδειγμα δεν αντέχει ως οικονομία πάνω σε μια υπερφορολογημένη χώρα, σε μια αγορά στεγνή, σε μια περίοδο που η οικονομική δραστηριότητα έχει φτάσει στο μηδέν , ότι δεν σηκώνει σε αυτή την ύφεση την τεράστια να ζητάς να πάρεις και άλλους φόρους γιατί και να τους ζητήσεις δεν θα τους βρεις. Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς .

Ο πρόεδρος της ΝΔ , νωρίτερα στις εκδηλώσεις των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι είχε αναφερθεί με θερμά λόγια στην πορεία και την ιστορία των Σαρακατσαναίων χαρακτηρίζοντάς τους ως σημαιοφόρους της εργατικότητας, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας.

» Πάνω σε αυτές τις λέξεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σοβαρότητα , με αξιοπρέπεια, με ελπίδα για το αύριο» P6250839P6250844

P6250837