Αντίστροφη μέτρηση με τα τρία φιλικά στα Τρίκαλα

 

 

trikala_voley

 

 

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση εν όψει των αναμετρήσεων της Εθνικής Ανδρών με τη Φινλανδία, το Μαυροβούνιο και τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα Τρίκαλα (6-8/9), ξεκινάει ουσιαστικά από την Τετάρτη, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αφιχθεί στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Εκεί όπου πέρυσι και πάλι αρχές Σεπτέμβρη η Εθνική είχε πανηγυρίσει μπροστά σε 2.500 θεατές την πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, αποκλείοντας τη Βοσνία. Με «όπλο» τον ενθουσιασμό της κερκίδας μέσα στο κατάμεστο κλειστό των Τρικάλων οι διεθνείς αντάμειψαν όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν, τον κόσμο, τον Δήμο, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας και φυσικά τους «αφανείς ήρωες», δηλαδή τους εθελοντές.

Η Εθνική ανδρών έπειτα από τις προπονήσεις στην Πορταριά και τα τεστ κόντρα στη Λετονία, αλλά και εκείνα που ακολούθησαν στο Βέλγιο, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με τρεις ακόμη φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Τσεχία (24-26/8).

 

Η Εθνική θα βρίσκεται στα Τρίκαλα από την Τετάρτη, η Τσεχία θα φτάσει την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοθεί το πρώτο φιλικό στις 20:00. Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας επίσης στις 20:00 και την Κυριακή ο τρίτος με ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ και τα τρία ματς θα έχουν ελεύθερη είσοδο προς το κοινό με την παρουσία του κόσμου να αποτελεί ισχυρό κίνητρο προς τους Έλληνες διεθνείς.

 

 

.