Άνθρωπος του Ανδρουλάκη ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα;

Φυσικό είναι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, να επιφέρει και αρκετές αλλαγές στην οργανωτική δομή και τις θέσεις ευθύνης του κόμματος. Σε τοπικό επίπεδο μετά την δημόσια δήλωση της Γραμματέως της ΝΕ Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου, ότι η δική της θητεία σταματάει εδώ, ανοίγει ο δρόμος σε νεότερα στελέχη να αξιοποιηθούν.

Ένα από αυτά που έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλάβει την θέση του Γραμματέα Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ είναι και ο Γιάννης Τριγώνης, ένα στέλεχος με γνώσεις, με σοβαρότητα, με ικανότητες, με χαμηλό προφίλ και κυρίως με εμπειρία σε ανάλογη θέση, αφού είδε διατελέσει Γραμματέας και παλαιότερα.

Άνθρωπος του Ανδρουλάκη και στενός συνεργάτης του, είχε αναλάβει υπεύθυνος του προεκλογικού του αγώνα στα Τρίκαλα, κάτι που κατάφερε να το βγάλει εις πέρας με επιτυχία, όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος. Μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου, είναι τα δύο τοπικά στελέχη που συνομιλούν απευθείας με το νέο Πρόεδρο και σίγουρα θα είναι επιθυμία και του ίδιου, να αναλάβει ο Τριγώνης τη θέση του νέου Γραμματέα.

Ακόμη βέβαια είναι νωρίς, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα και σίγουρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα. Στην παρούσα φάση όμως, φαντάζει σχεδόν αδύνατο να μην αξιοποιηθεί ο Γιάννης Τριγώνης. Ίδωμεν!