Άνθρωπος για όλες τις δουλειές ο Παπαστεργίου- Από το…χωράφι μέχρι το…Μαξίμου!

Έχει κολλήσει τα «ένσημα» του ως ελεύθερος επαγγελματίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και θα τα ξανακολλήσει αν χρειαστεί και στο μέλλον, αφού δεν θα είναι εσαεί Δήμαρχος όπως αρέσκεται να δηλώνει και ο ίδιος.

Είτε ως Δήμαρχος τώρα, είτε ως επαγγελματίας και υπεύθυνος παλαιότερα της εταιρείας του με τις τοποθετήσεις φωτοβολταικών σε συνθήκες κρύου ή αφόρητης ζέστης, με βροχές, ήλιο, λάσπη, σκόνη και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ο Παπαστεργίου έχει δώσει απτά δείγματα πως τα καταφέρνει το ίδιο καλά. Καταφέρνει να δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ένας άνθρωπος και του λιμανιού και του σαλονιού, ένας άνθρωπος που μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά είτε είναι στο χωράφι και τοποθετεί φωτοβολταικά, είτε επισκέπτεται το Μαξίμου και περιμένει να τον υποδεχθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι, πως εκτός από «εξπέρ» στη τεχνολογία «πιάνουν» τα χέρια του και σε κάθε είδους κατασκευή. Μαστροχαλαστής και περίφημος κατσαβιδάκιας ο Δήμαρχος! Και βέβαια με αξεσουάρ καπελάκι για τον ήλιο κάποτε, κάτι που τώρα είναι πια δύσκολο να δούμε πάνω του…

Μάθε τέχνη κι άστηνε λοιπόν, όπως λέει και ο σοφός λαός μας και ο Παπαστεργίου ξέρει απ΄όλα και τα κάνει όλα!