Το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων… βγάζει Πρωθυπουργό;

Tην πεπατημένη θα ακολουθήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης , με την επίσκεψή του την Κυριακή, στο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, αντιγράφοντας τους προκάτοχους του, αφού τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς, στην πορεία τους προς την πρωθυπουργία, έκαναν το πέρασμά τους έστω και νευρικά από τα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Ο μεν πρώτος ,όταν τόλμησε να επισκεφθεί το άντρο του εσωκομματικού του αντιπάλου ,του Σαρακατσάνου Γιώργου Σουφλιά, ο δε δεύτερος όταν το επισκέφτηκε εν μέσω μνημονίων.

Πάντως και στους δύο η επίσκεψη έφερε γούρι , κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται και ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης .

Χαράς Ευαγγέλια και για τους υποψηφίους πολιτευτές για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Συνάμα όμως και αγωνία για την εξασφάλιση της πολυπόθητης φωτό δίπλα στον αρχηγό.

Για αυτό και να τους δικαιολογήσετε αν δείτε ποδοβολητό,τρικλοποδιές και στριμωξίδι.

Εδώ η Άννα Καραμανλή ήρθε, και παραλίγο να είχαμε θύματα.
                                                                                       

                                                                                                      @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!
Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.