Άνοιξε το BALCONE del lago στη λίμνη Γκιτζή-Πραγματικό στολίδι [foto]

Ένας πανέμορφος,μοναδικά διακοσμημένος χώρος δίπλα στη λίμνη Γκιτζή, άνοιξε επίσημα από σήμερα τις πύλες του για το κοινό και έρχεται να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα στο χώρο της εστίασης.

Πρόκειται για το παραλίμνιο Café – bar– restaurant BALCONE del lago, ιδιοκτησίας τουγνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Καμπλιώνη, ο οποίος πέτυχε να δημιουργήσει έναν ονειρεμένο χώρο για όλες τις ώρες της ημέρας, με φόντο την γραφική λίμνη Γκιτζή.

Δημιουργός και εμπνεύστρια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος είναι η interior designerΤζίνα Μπέη,καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα χώρο υψηλής αισθητικής σε minimal γεωμετρικές γραμμές, σε ένα αρμονικό συνδυασμό υλικών φιλικά προς το περιβάλλον που αρμόζουν στην περιοχή.

To Café – barrestaurant BALCONE dellagο, αποτελώντας ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τα Τρίκαλα, αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία, βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο, σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη και είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί με καφέ, χυμούς και αναψυκτικά μέχρι αργά το βράδυ με φαγητό, σνακ και ποτό.

Μια αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να την ζήσει κανείς ξανά και ξανά!