«Άνοιγμα» στη κοινωνία θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ο Στέλιος Μπετσιμέας

Η ευχάριστη έκπληξη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, ήταν ο γνωστός γιατρός Στέλιος Μπετσιμέας και ο συνδυασμός του «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα», αφού μόλις 15 ημέρες πριν τις εκλογές πρόλαβε να συγκροτήσει και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, αλλά και να καταγράψει μια ικανοποιητική παρουσία εξασφαλίζοντας ένα ποσοστό της τάξης του 4.5% και δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Τώρα ο γιατρός, σαφώς περισσότερο ώριμος και καλύτερα ενημερωμένος για όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο, έλαβε με τους συνεργάτες του την απόφαση να διεκδικήσει εκ νέου στις επόμενες εκλογές τον δημαρχιακό θώκο στα Τρίκαλα. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του συνδυασμού του, το επόμενο διάστημα, επιτρεπόμενων των υγειονομικών συνθηκών και πρωτοκόλλων, σχεδιάζουν ένα μεγάλο «άνοιγμα» στη κοινωνία, με εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για θέματα μείζονος σημασίας και καταγραφής προβλημάτων στις γειτονιές και συνοικίες της πόλης και στα χωριά.

Δύο χρόνια πριν από τις επόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση και ο Στέλιος Μπετσιμέας, ετοιμάζει από τώρα κατάλληλα το έδαφος με νέα πρόσωπα και προοπτικές νίκης!