Ανοίγει το δρόμο στη νέα γενιά η υποψηφιότητα του Μικέλη Χατζηγάκη

Μικέλης Χατζηγάκης. Σοβαρός και έξυπνος, με γνώσεις και άποψη για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος, έρχεται με την υποψηφιότητα του στα Τρίκαλα να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα και να βάλει δυναμικά τη νέα γενιά πρωταγωνίστρια των εξελίξεων.

Γνήσιος εκπρόσωπος της γενιάς των 30άρηδων που θέλει να πάρει τις τύχες του τόπου στις πλάτες της και εκφραστής μιας νέας μοντέρνας πολιτικής που πρωταρχικό στόχο έχει την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών στην εργασία, αλλά και εξασφάλιση εργασίας για όλους, μέσα από την υποψηφιότητα του σ’ αυτό ακριβώς στοχεύει, στην προσφορά του στον τόπο.

Στέλεχος πρώτης γραμμής στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους για το ήθος και τις γνώσεις του.

Την Κυριακή ο Τρικαλινός λαός θα εμπιστευθεί τον Μικέλη, που η παρουσία του σηματοδοτεί νέους ορίζοντες στην πολιτική ζωή του τόπου, ανοίγοντας το δρόμο στη νέα γενιά.