Ανοίγει σήμερα το LasRamblas και έρχεται να κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση των Τρικάλων

Ανοίγει την Παρασκευή και επίσημα τις πύλες του στο κοινό των Τρικάλων και όχι μόνο, το LasRamblasBreakfastandCoffeeBrewers, εστιατόριο για πρωινό και brunch, ένας καταπληκτικός χώρος διασκέδασης στα Τρίκαλα, που έρχεται σίγουρα να κάνει την διαφορά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον τομέα της εστίασης.

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στη γωνία των οδών Φλέμινγκ 1 και Βίκτωρος Ουγκώ στα Τρίκαλα, διακρίνεται για τους μοντέρνους, άνετους και φωτεινούς χώρους του, ενώ την παράσταση «κλέβει» σίγουρα η καταπληκτική αυλή έναντι του καταστήματος που διαμορφώθηκε κατάλληλα σ΄ ένα μοναδικό χώρο, με φόντο το παλιό νεοκλασικό κτήριο, που αναδιαμορφώθηκε και αναδείχθηκε κατάλληλα.

Τα εκλεκτά πιάτα με τις μοναδικές πρωτότυπες γεύσεις του LasRamblasBreakfastandCoffeeBrewers είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ κύρια θέση επίσης στο menu καταλαμβάνουν οιγ εύσεις και τα αρώματα από μονοποικιλιακούς καφέδες, τα χειροποίητα κρουασάν, τα healthy meals, η γαλλική ζαχαροπλαστική και ατέλειωτες vegan επιλογές.

Las Ramblas Breakfast and Coffee Brewers

Φλέμινγκ 1 και Βίκτωρος Ουγκώ Τρίκαλα-Τηλ. 24313 05659

Το trikalaIN.gr εύχεται στους ιδιοκτήτες του LasRamblas Μαρία Χατζηκυριάκου, Γιώργο Καταβούτα, Σάκη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Γεωργούλα καλές δουλειές!