Ανοίγει η πόρτα της εισόδου της Νικολέτας Τσιαντάκη στο Δήμο Τρικκαίων

Η διάθεση για προσφορά στην πόλη και τον συνάνθρωπο και η παραδοχή πως αν όλοι ευαισθητοποιηθούμε μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου και την δική μας, ήταν οι βασικοί παράγοντες που βάρυναν την απόφαση της Τρικαλινής εκπαιδευτικού-κοινωνιολόγου Νικολέτας Τσιαντάκη με καταγωγή από το Γοργογύρι, να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με τα κοινά.

Η Νικολέτα Τσιαντάκη κατέρχεται υποψήφια Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα Vol.2» του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, έχοντας πλήρη επίγνωση τι έχει να αντιμετωπίσει και όλων όσων απαιτούνται, για να αλλάξουν ακόμη περισσότερο οι συνθήκες προς το καλύτερο στα Τρίκαλα και στα χωριά του Δήμου.

Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα από την φύση της, διαθέτει μια καλλιέργεια, μια κατάρτιση και μια φυσική ευγένεια, πιστεύοντας πως όλα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να υπάρχει η διάθεση και οι γνώσεις γι’ αυτό. Η ίδια θέλει πολύ να εκλεγεί για να προσφέρει όλα όσα οραματίζεται και όσα σχεδιάζει, γι’ αυτό και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών της.