Ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση για τα “Τρίκαλα του αύριο”

Νέα, ανοιχτή συζήτηση στην κοινωνία για τα έργα που μέσω του ΣΒΑΑ ετοιμάζονται στον Δήμο Τρικκαίων, οργανώνεται την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. στις 19:30 στο Μουσείο Τσιτσάνη ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους συλλόγους και τους φορείς, μαζί με τους πολίτες, να μετάσχουν στη συζήτηση και να εκφράσουν τη γνώμη τους για τα «Τρίκαλα του αύριο». Για έναν Δήμο Τρικκαίων, που με επιμονή και προσεκτική μελέτη ετοίμασε την πρόταση που ως βάση συζήτησης ήδη έγινε αντικείμενο διαλόγου στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Πλέον, αυτή η συζήτηση, που αφορά τη νέα όψη των Τρικάλων, γίνεται ευρύτερη, με τον κάθε πολίτη να μπορεί να δει εκ των προτέρων τα όσα έχει προτείνει ο Δήμος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://issuu.com/city-of-trikala/docs/diavoulefsifirst.

Ακολουθεί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και η κατάθεση των προτάσεων, που με βάση την αξιολόγηση του Δήμου Τρικκαίων όλο το προηγούμενο διάστημα, ανέρχονται στο ποσό των 9,6 εκατ. ευρώ για 12 έργα.