Ανοιχτή επιστολή των Ικάρων Τρικάλων στην ΕΟΚ

Αγαπητοί φίλοι είναι αναγκαίο με την παρούσα επιστολή να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποκατασταθεί η αξιοπιστία τής βαθμολογίας τού πρωταθλήματος αλλά κυρίως να προστατευτεί το κύρος της ΕΟΚ.

Την στιγμή της διακοπής τού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του COVID 19 η ομάδα των Ικάρων ήταν στην 5η θέση.

Θέση όμως εντελώς πλασματική.

Και αυτό γιατί βάση της προκήρυξης και τής κλήρωσης τού πρωταθλήματος ΕΤΥΧΕ να κάνει το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ρεπό της στον δεύτερο γύρο όπως και άλλες τέσσερις ομάδες .

Καμία ομάδα πάνω από εμάς στην βαθμολογία την δεδομένη στιγμή δεν πρόλαβε να κάνει το ρεπό της όπως όριζε η προκήρυξη του 3ου ομίλου της γ εθνικής κατηγορίας  .

Έτσι λοιπόν και προς αποκατάστασης της ορθήςβαθμολογίας πρέπει να προστεθούν ΔΥΟ (2) ΒΑΘΜΟΙ στην ομάδα μας καθώς και σε όλες τις ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στον δεύτερο γύρο.

Γιατί το ρεπό είναι στην ουσία αγώναςπρωταθλήματος εναντίον τού 14ου συμμετέχοντα τού ομίλου μας ο οποίος όμως δεν υπήρξε , δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα μας .

Ο αγώνας λοιπόν που εάν διεξαγόταν θα ήταν νίκη τής ομάδας μας με σκορ 20-0 , πρέπει να συνυπολογιστεί στην τελική βαθμολογία και να μας δοθούν οι 2 βαθμοί της νίκης .

Ομοίως και σε όσες ομάδες στον β ‘γύρο έκαναν και αυτές το ρεπό τους.

Αλλιώς δεν είναι δυνατόν να υπάρξει επικύρωση βαθμολογίας και να μην αποκατασταθεί η λογική και η αξιοπιστία τού πρωταθλήματος .

Με την δίκαιη και απολύτως ορθή βάσει κανονισμών διαμόρφωση τής τελικής βαθμολογίας , η ομάδα των Ικάρων καταλαμβάνει την 3η θέση στην τελική κατάταξη (αφού παρόλο που ισοβαθμούν με τους ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , οι ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ υπερτερούν στους μεταξύ τους αγώνες)

Είναι προφανές ότι αν η 3η θέση, που με κόπο κατακτήσαμε μέσα στα γήπεδα μας , δώσει την άνοδο στην Β ´εθνική κατηγορία , με χαρά θα δεχτούμε την νέα αυτήν πρόκληση κάνοντας περήφανους τούς Τρικαλινούς , οι οποίοι πραγματικά στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας με τη συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες γεμίζοντας τις κερκίδες του κλειστού Μπάρας.

 

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ των Ικάρων