Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Χρήστο Μιχαλάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης εδώ και αρκετά χρόνια έχει δώσει μέσα την θέση που τον έταξε ο Τρικαλινός λαός, τα δικά του δείγματα γραφής που λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουν καλά.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στις τελευταίες εκλογές εξασφάλισε ένα αριθμό ψήφων 33.000 σταυρών, σπάζοντας το ένα μετά το άλλο όλα τα ρεκόρ!

Κατά καιρούς δημοσιεύματα και πληροφορίες τον φέρνουν πότε να παραμένει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, πότε να κατευθύνεται προς τον Δήμο Τρικκαίων και άλλα πάλι να μεταπηδά στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Αυτό το τελευταίο σενάριο έχει ιδιαίτερη βάση που λέγεται και συζητιέται, καθώς το όνομα του Χρήστου Μιχαλάκη το γνωρίζουν πολύ καλά και στο Μαξίμου και στη Πειραιώς, οπότε σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, τυχόν κάθοδος και συμμετοχή του Χρήστου Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να θεωρηθεί, παρόλο που ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο τονίζει ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Περιφέρεια.

Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε εν καιρώ και με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που σίγουρα αξίζει όλοι να θυμόμαστε είναι ότι την δεδομένη χρονική στιγμή, παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα επόμενα πολιτικά βήματα του Χρήστου Μιχαλάκη.