Άννα Μαγκιώση: Η leading teacher των Τρικάλων | Η νηπιαγωγός που έχει φέρει στα Τρίκαλα δεκάδες διακρίσεις (συνέντευξη)

Η Άννα Μαγκιώση είναι μια εκπαιδευτικός με σημαντική συνεισφορά της στην εκπαίδευση που διακρίνεται για τη συμμετοχή της σε διεθνείς εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.

Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε δεκάδες διεθνή συνέδρια. Το 2022 βραβεύτηκε ως Scientix ambassador και πρόσφατα ταξίδεψε στις Βρυξέλλες, ήταν ανάμεσα στους καλύτερους πρεσβευτές και τους Leading teachers της Code Week και παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης του Hackathon 2023

Επιπλέον, η Μαγκιώση έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από την οργάνωση και επιμέλεια σεμιναρίων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, παρέχοντας σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Είναι διευθύντρια στο Νηπιαγωγείο Ριζαριού που με τη δική της συμβολή είναι ένα πρωτοπόρο Νηπιαγωγείο που έχει φέρει στα Τρίκαλα πολλές πανελλαδικές και παγκόσμιες διακρίσεις από το 1996 και μετά.

Η ίδια μιλά για την εμπειρία της και δίνει συμβουλές στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ στην ενημέρωση, του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ fm100 με τον Δημήτρη Παδιό και την Βιβή Μαργαρίτη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη.