Ανήλικοι οι κλέφτες μοτοσικλετών στα Τρίκαλα

astynomia ayto pol

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών που έγιναν στα Τρίκαλα κατά τον τελευταίο μήνα.

Συνελήφθησαν χθες (06-11-2014) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τρεις ανήλικοι και συγκεκριμένα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 12 και 11 ετών, και ένας 12χρονος ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, καθώς και οι κηδεμόνες τους, ηλικίας 43, 48 και 36 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Αναλυτικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένες έρευνες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικοι, διότι πρωινές ώρες της (05-11-2014) στα Τρίκαλα αφαίρεσαν από προαύλιο χώρο οικίας μία μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις ανήλικοι μαζί με άλλους τρεις ανήλικους συνεργούς (δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Ρουμανίας) αφαίρεσαν κατά τον τελευταίο μήνα από την πόλη των Τρικάλων τέσσερα (4) ακόμη δίκυκλα.

Σε βάρος των τριών ανήλικων συνεργών αλλά και σε βάρος των κηδεμόνων τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

.