Ανοίγει τον δρόμο της διαδοχής του ο Χρήστος Λάππας

Ζυμώσεις και συζητήσεις γίνονται αυτή την περίοδο, μεταξύ των μελών και όχι μόνο του δημοτικού συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία», επικεφαλής του οποίου είναι ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας.

Ο ίδιος ο Χρήστος Λάππας έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο και να αποχωρήσει από την θέση του επικεφαλής της παράταξης του, δίνοντας τη δυνατότητα σε άλλα μέλη του συνδυασμού ή ακόμα και έξω απ’ αυτόν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους , να αξιολογηθούν και να αναλάβουν τα ηνία, μέσα από διαφανείς διαδικασίες που θα συναποφασιστούν με όλους τους εμπλεκόμενους.

Έτοιμος λοιπόν να παραδώσει το….δαχτυλίδι της διαδοχής είναι ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, ο οποίος επικαλείται λόγους αξιοπρέπειας που δεν του επιτρέπουν να παραμένει άλλο επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία».

Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα να ακούσουμε και να δούμε ονόματα πιθανών «μνηστήρων» και κυρίως να δούμε ποιος ή ποια θα μπορέσει να σηκώσει το «βάρος», διεκδικώντας με αξιώσεις ξανά την Δημαρχία.