Ανδρουλακικοί κατά Παπανδρεϊκών στα Τρίκαλα…

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και στα Τρίκαλα, όσο οδεύουμε προς την δεύτερη Κυριακή για να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ή ο Γιώργος Παπανδρέου.

Παρά το γεγονός πως όλοι ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ανήκουν στο ίδιο κόμμα, το κλίμα πόλωσης υπάρχει και όσο περνούν οι μέρες ολοένα και μεγαλώνει. Σ΄αυτό συνετέλεσαν βέβαια και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο τελικών μονομάχων, που τα δίνουν όλα για την τελική επικράτηση.

Αυτό το κλίμα έχει μεταφερθεί ασφαλώς και σε τοπικό επίπεδο, με την κάθε πλευρά να προσπαθεί να αποκτήσει το «πάνω χέρι», να προσεταιριστεί πιθανόν κάποιους ακόμα αναποφάσιστους κλπ.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως τα δύο «στρατόπεδα» των Ανδρουλακικών και των Παπανδρεϊκών, ερίζουν για την τελική επικράτηση πάντα βέβαια στα όρια του πολιτικού πολιτισμού και κυρίως την εσωκομματικής αντιπαράθεσης.

Οι Ανδρουλακικοί, μετά το αποτέλεσμα της Α΄Κυριακής και την διαφορά των 10 μονάδων ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου, είναι λογικό να θεωρούνται «νικητές» και να έχουν τον πρώτο λόγο ωστόσο όμως και οι Παπανδρεϊκοί δεν το βάζουν κάτω και είναι σίγουρο πως θα τα δηλώσουν όλα για την μεγάλη ανατροπή.

Κυριακή… κοντή γιορτή που λέει πολύ σοφά και ο λαός μας και απομένει να δούμε αν οι «σύντροφοι» βγάλουν μεταξύ τους τα…μαχαίρια ή η επόμενη μέρα τους βρει όλους μαζί, κάτω από την ομπρέλα του νέου αρχηγού!