Ανδρέας Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε..​.

loverdos-66

 

Πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος και ξεκαθαρίζει ότι αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων και την εκταμίευση της δόσης από τους δανειστές θα προχωρήσει σε κινήσεις για την ίδρυση νέου κόμματος, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να εκφράσει το χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι ο χώρος της Σοσιαλδημοκρατίας είναι κατακερματισμένος και χρειάζεται ταχύτατα ανασύνθεση, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα αυτό να γίνει από τον Σύριζα -τον οποίο χαρακτηρίζει δημαγωγικό και αναξιόπιστο κόμμα.

Για τον Βαγγέλη Βενιζέλο δεν διατυπώνει καμιά προσωπική κριτική, «πυροβολεί» όμως τη στρατηγική του «ολίγον μέσα στην κυβέρνηση», η οποία -όπως αναφέρει- δοκιμάστηκε και απέτυχε.
Με τα όσα είπε στο ραδιόφωνο του Σκάι (στον Άρη Πορτοσάλτε) είναι εμφανές ότι δεν συζητάει καν την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να επανενεργοποιηθεί μέσα στο κόμμα, αν και ορισμένοι βουλευτές υποστηρίζουν ότι είναι στις σκέψεις του και το ενδεχόμενο να θέσει, κάποια στιγμή, θέμα ηγεσίας ώστε να γίνει ο ίδιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και να επιχειρήσει την ανασυγκρότηση του χώρου μέσα από μια άλλη πολιτική.

aixmi.gr