«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ»: Γιάννης Κανελλάκης ο έβδομος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Με σύνθημα «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ!», την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης –ο έβδομος κατά σειρά υποψήφιος για την αρχηγία, μετά και την ανακοίνωση το πρωί της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Η υποψηφιότητα του κ. Κανελλάκη, ο οποίος πάντως θα πρέπει να βρει και 5.000 υπογραφές για να τη στηρίξουν, σημαίνει ότι οι επίδοξοι αρχηγοί του κόμματος εν όψει των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, ήδη ξεπέρασαν αυτούς της εκλογής του 2021 όταν υποψήφιοι ήταν έξι (εκτός του νυν προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, την αρχηγία διεκδίκησαν τότε οι Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης).

Το 2017 όταν είχε επανεκλεγεί η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, οι υποψήφιοι ήταν συνολικά εννέα. Ακολουθεί η ανακοίνωση Κανελλάκη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Οκτωβρίου:  Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος! Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής.

Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος,

Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων! Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου.

Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους! Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Πηγή: Protagon.gr