Αναξιόπιστο βγάζει τον @ όφις ο οφιοφάγος ο δήμος Τρικκαίων. Δηλητηριώδης η απάντηση του όφη

Λάβαμε με χαρά την απάντηση  του γραφείου τύπου του Δήμου Τρικαίων για το δημοσίευμα μας με τίτλο (“Κλιματική αλλαγή και μασλάτια σε πολυτελές ξενοδοχείο” (εδώ) την οποία επίσης με χαρά και αυτούσια δημοσιεύουμε :

Σε σχέση με το δημοσίευμα για την Κλιματική αλλαγή (“Κλιματική αλλαγή και μασλάτια σε πολυτελές ξενοδοχείο”), υπάρχει μια ανακρίβεια:

Το δημοσίευμα επικαλείται το δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων, αλλά σε αυτό δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε κυριαρχεί πουθενά, ότι η ημερίδα θα διεξαχθεί σε κανούριο, πεντάστερο κλπ.

Δεν εξάγεται κάτι τέτοιο από το δελτίο Τύπου που εστάλη πριν έναν μήνα ( και είναι αντίστοιχο με το δελτίο Τύπου της ΠΕΔ).

Αντιθέτως, το κείμενο αναφέρεται αναλυτικά στο τι θα γίνει στην ημερίδα και μόνο σε μία πρόταση υπάρχει η αναφορά του τόπου διεξαγωγής της ημερίδας.

Ο καθένας έχει τις πληροφορίες και κάνει τις αποδεκτές και πάντα καλοδεχούμενες κρίσεις του. Αλλά αυτό περί πολυτέλειας, δεν εξάγεται από το δελτίο Τύπου, ούτε κυριαρχεί.

Θα παρακαλούσαμε για διόρθωση, ως προς το σκέλος ότι αυτή η αναφορά εξάγεται από το δελτίο του Δήμου. 

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Ο @  όφις ο οφιοφάγος απαντά.

Σε σχέση με την οργισμένη απάντηση του γραφείου τύπου του δήμου Τρικκαίων  θα ήθελα να επισημάνω :

Επειδή δεν ήταν στις προθέσεις μου να στενοχωρήσω τον υπεύθυνο  του γραφείου τύπου του Δήμου  Τρικκαίων,  ο  όποιος είχε την γενναιότητα και την καλοσύνη  να απαντήσει αναρμοδίως μεν, σοβαρά δε, στο  σχόλιο μου (με προφανή τον κίνδυνο   απώλειας  σοβαρότητας, χωρίς μάλιστα να φταίει ),δηλώνω για την αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:

Α. Το συνέδριο της κλιματικής αλλαγής  ΔΕΝ θα γίνει σε πεντάστερο  ξενοδοχείο.

Β. Το συνέδριο της κλιματικής αλλαγής επίσης ΔΕΝ θα γίνει σε πολυτελές  ξενοδοχείο.

Γ. Ο Δήμος Τρικκαίων δεν εξέδωσε ούτε κοινοποίησε καμία ανακοίνωση της ΠΕΔ ,που να πληροφορεί για την διοργάνωση του συνεδρίου σε πολυτελές και πεντάστερο ξενοδοχείο.

Εις επίρρωση των ανωτέρω δημοσιεύω την σχετική ανακοίνωση. Ελπίζω την σωστή γιατί κυκλοφορούν δυο εκδόσεις.

Δείτε εδώ την πρώτη ανακοίνωση εδώ

Και την δεύτερη του Γραφείου δημοσίων σχέσεων trikalaIΝ 

Για τα υπόλοιπα τον παραπέμπω στην ΣΗΜΕΙΩΣΗ που πάντα συνοδεύει στο τέλος την υπογραφή @ όφις ο οφιοφάγος. Έτσι για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας.

 

                                                                            @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

  • Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!
  • Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.