Ανατροπές και εκπλήξεις στις υποψηφιότητες για τον Δήμο Μετεώρων

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται εκλογικά δεδομένο στην Καλαμπάκα, έτσι τουλάχιστον όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα, σχετικά με τις υποψηφιότητες στο νεοσύστατο πλέον Δήμο Μετέωρων.

Έτσι εκτός από την εκ υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Χρήστου Σινάνη και την όπως όλα δείχνουν υποψηφιότητα του εφοριακού Θοδωρή Αλέκου με την στήριξη της Κεντροαριστεράς, ήδη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει εκφράσει και αυτός το ενδιαφέρον του.

Η μεγάλη έκπληξη όμως και ανατροπή έρχεται από τις ασφαλείς πληροφορίες του trikalaINπου λένε ότι και άλλο γνωστό και προβεβλημένο στέλεχος της Κεντροδεξιάς ενδιαφέρεται να ηγηθεί ψηφοδελτίου, ενώ μια ακόμη υποψηφιότητα με έντονη επιχειρηματική χροιά και επενδυτικό ενδιαφέρον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού επι ένα και πλέον μήνα έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και συναντήσεις και έχουν εξασφαλιστεί στο ψηφοδέλτιο ηχηρά ονόματα της περιοχής της Καλαμπάκας, χωρίς όμως φυσικά ακόμη να υπάρχουν δημόσιες ανακοινώσεις.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο στον Δήμο Μετεώρων και αναμένεται να κυλήσει ακόμη πολύ νερό στον «εκλογικό μύλο»!

Μέχρι την τελική ευθεία θα δούμε πολλά…